بهترین قیمت خرید گلیسیرین (Glycerine) را از کارشناسان ما در خوش گروپ بخواهید.

گلیسیرین (Glycerine) چیست؟

گلیسیرین (Glycerin) با فرمول شیمیایی C3H5(OH)3 مایعی غلیظ، چسبناک و بی بو است که شیرین مزه و غیر سمی است. این ماده که نام دیگر آن گلیسرول است یک الکل با سه عامل هیدروکسیل می باشد که به هر نسبتی در آب حل شده و  در حلال های آلی بسیار کم حل می شود. گلیسیرن در طبیعت در اثر ترکیب شدن با اسید های چرب، چربی تولید می کند.

گلیسرین glycerine هم مانند اتیلن گلیکول و پروپالین یک کوزموتروپ غیر یونی میباشد که با مولکول های آب پیوند های هیدروژنه قوی تشکیل میدهد، در مقایسه با پیوند های هیدروژنه آب این شکل گیری کریستال لاتنیک را از یخ بدون حرارت به طور خاصی پایین رفته است می‌شکند، حداقل نقطه ذوب حدود ۳۶ درجه فارنهایت / ۳۷٫۸- درجه سلسیوس با ۷۰ درصد گلیسرول در آب می ‌باشد گلیسرول به طور تاریخی به عنوان ضد انجماد برای کاربرد های حرکتی پیش از جایگزینی با اتیلن گلیکول استفاده می‌شود. که یک نقطه انجماد پایین‌تر دارد. در حالیکه حداقل نقطه انجماد یک مخلوط گلیسرول-آب بالاتر از یک مخلوط آب-گلیسرول اتیلن می‌باشد. گلیسرول سمی نیست و برای استفاده در کاربرد های حرکتی چندین بار مورد بررسی قرار می‌گیرد.

خرید گلیسیرین خوش شیمی تجارت

خواص فیزیکی و شمیایی گلیسیرین (Glycerine)

خصوصیات توضیح
حالت فیزیکی مایع شفاف، بی بو و بدون رنگ
فرمول مولکولی C3H8O3
جرم مولکولی 09/92
نام های متداول گلیسرول / گلیسیرین / پروپان تری اُل / تری دی هیدروکسی پروپان
نقطه ذوب 19 درجه سانتی گراد
نقطه جوش 290 درجه سانتی گراد
ویسکوزیته 421/1
دانسیته 261/1 گرم بر سانتی متر مکعب
ضریب شکست 4746/1
شرایط نگهداری 2 تا 8 درجه سانتی گراد
حلالیت در آب محلول در آب
درجه اشتعال 160 تا 176 درجه سانتی گراد
شماره مرک 144484

موارد مصرف و کاربرد های گلیسیرین

از گلیسرول خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین در تولید لوسیون ها و کرم های صورت بسیار استفاده می شود به این دلیل که این ماده رطوبت را از محیط می گیرد و در سطح پوست نگه می دارد.

از گلیسیرین برای تولید صابون های شفاف، ژل های ضد چروک و به صورت شیاف به عنوان ملین هیپرواسموتیک و نرم کننده برای پیشگیری از یبوست استفاده می شود.

گلیسیرین جایگزین قند و شکر نیز می باشد و 60% شیرین تر از چغندر قند است.

گلیسیرین یک ماده غیر یونی است که پیوند هیدروژنی قوی با مولکول های آب ایجاد می کند همین پیوند از تشکیل یخ جلوگیری میکند و باعث می شود که از آن به عنوان ضدیخ استفاده شود.

گلیسیرین ماده که برای تولید نیترو گلیسیرین موردنیاز است، ماده ای ضروری برای ساخت مواد منفجره مختلف مانند دینامیت می باشد.

از گلیسرول در صنعت فیلم نیز استفاده می شود هنگام فیلم برداری از صحنه هایی که شامل آب است برای خشک شدن سریع استفاده می شود.

جدول کاربرد گلیسیرین (Glycerine) در صنایع مختلف

نام صنعتنام محصولکاربرد گلیسیرین
داروسازیگلیسیرین داروییانواع لوسیون / مرطوب کننده / روان کننده / شیاف
آرایشی و بهداشتیگلیسیرین بهداشتیحلال / جاذب رطوبت / نرم کننده پوست / انواع کرم های پوست بدن و صورت / تولید انواع صابون / انواع شامپو و مایع دستشویی و خمیر دندان
صنایع غذاییگلیسیرین خوراکیتولید نوشیدنی ها / روان کننده و اصلاح کننده محصولات غذایی / امولسیفایر / جاذب رطوبت / کیک، شیرینی و تافی
کاربردهای صنعتیگلیسیرین صنعتیمواد منفجره مانند TNT و نیترو گلیسیرین / تهیه روان کننده در تأسیسات فلزی / بعنوان ضد یخ در ماشین آلات صنایع

تاریخچه گلیسیرین (Glycerine)

گلیسیرین اولین بار در سال 1779 توسط “Scheel” در فرآیند صابون ‌سازی با روغن زیتون کشف شد و بعد از انجام آزمایشهای مختلف با چربی‌های گوناگون مشخص شد که گلیسیرین محصول جانبی واکنش صابونی شدن است.

در فرآیند صابونی شدن ، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید می‌کند و بعد از جداسازی و تقطیر ، گلیسیرین بدست می‌آید. گلیسیرین در چربی‌ها به صورت ترکیب با اسید پالمتیک (اسید موجود در خرما) ، اسیداستئاریک ، اسید اولئیک است.

گلیسیرین به صورت فراوان در بافت چربی جانوران و گیاهان (روغن زیتون) وجود دارد. همچنین در زvده تخم مرغ یافت می شود.

این ماده در مغز انسان، به صورت اسید منو گلیسیریک وجود دارد.

معروفترین تولید کنندگان گلیسیرین

تولیدات گلیسیرین و مشتقات آن در بازار جهانی هرساله جهشی رو به جلو داشته و بدیلیل مصرف بالای آن در مصارف آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی بسیار مورد توجه قرار میگیرد.

بزرگترین بازار مصرف این فراورده امریکای شمالی بوده و بعد از آن  اروپا و آسیا در رده های بعدی از این نظر قرار میگیرند.

بزرگترین تولید کنندگان گلیسیرین در دنیا در قاره آسیا (کشور مالزی) بوده و از معروف ترین آنها به موارد زیر میتوان اشاره نمود.

کمپانی بین المللی ویلمار Wilmar ( سنگاپور – مالزی)

کمپانی Emery Oleochemicals (مالزی)

کمپانی IOI Oleochemicals (مالزی)

کمپانی کی ال کی KLK Berhad (مالزی)

صنایع گودریج Godrej Industries (هندوستان)

کمپانی کارگیل Cargill Incorporated (امریکا)

گروه شرکت های شیمیایی و مواد اولیه خوش گروپ KhoshGroup با توجه به استراتژی کلی خود مبنی بر همکاری با برترین تامین کنندگان کالا در جهان با کمپانی هایی نظیر ویلمار Wilmar مالزی و ایفکو IFFCO مالزی همکاری طولانی مدت داشته و بعنوان یکی از شناخته شده ترین تامین کنندگان گلیسیرین در بازار، توانسته است بخش وسیعی از نیاز صنایع دارویی ، آرایشی - بهداشتی ، صنایع غذایی و مصارف صنعتی دیگر را تامین نماید.

برند های گلیسیرین (Glycerine) عرضه شده توسط خوش گروپ (Khosh Group)

گلیسیرین ویلمار مالزی

ویلمار مالزی

گلیسیرین ویلمار مالزی در بشکه های 250 کیلوگرمی

گلیسیرین ایفکو کره جنوبی

ایفکو مالزی

گلیسیرین ایفکو مالزی در بشکه های 250 کیلوگرمی