Slide

کاربرد پروپیلن گلایکول در محصولات آرایشی و بهداشتی

پروپیلن گلایکول یک مایع شفاف است و رنگ و بو و طعم خاصی ندارد و کاملاً محلول در آب است و به پوست کمک می کند تا رطوبت را جذب کند و در فرمولهای متنوعی مانند کرم ، لوسیون ، سرم ، شامپو و بسیاری دیگر از محصولات مراقبت شخصی به عنوان یک ماده مرطوب کننده ، نگهدارنده ، یک حلال یا نرم کننده استفاده می شود.

پروپیلن گلایکول به عنوان یک مرطوب کننده ، فواید مرطوب کننده ای نیز به همراه دارد و باعث میشود پوست احساس سبک و بدون چسبندگی می کند، : “هرچه سن ما بالا می رود ، پوست ما مؤلفه ای به نام مرطوب کننده طبیعی را از دست می دهد و متعاقباً خشک می شود که بر چین و چروک ها تأثیر دارد و به پوسته پوسته شدن و زبری کمک می کند.” “پروپیلن گلیکول به اتصال آب از محیط کمک می کند و به مقابله با هدررفت آب که با پیری همراه است کمک می کند

پروپیلن گلیکول یک ماده رقیق کننده است ، به این معنی که مواد حاوی آب را به داخل پوست منتقل می کند. همچنین رطوبت موجود را جذب می کند ، رشد باکتری ها را کاهش می دهد و به ماندگاری بیشتر محصولات کمک می کند. در محصولات مراقبت از مو ، مو را نرم می کند و اجازه می دهد تا از طریق آن به راحتی شانه شود و همچنین در عطرها به عنوان ناقل ماندگاری رایحه موثر است.