Slide
تاثیر سوربیتول در صنایع غذایی

تاثیر سوربیتول در صنایع غذایی

سوربیتول اثرات بسیار گسترده ای در زمینه غذایی دارد. هنگام استفاده در مواد غذایی ، می تواند از خشک شدن مواد غذایی جلوگیری کند و ماندگاری محصولات را تمدید کند و مواد غذایی تازه و نرم باقی بمانند. کاربرد آن در کیک تأثیر قابل توجهی دارد و همچنین به طور موثری از ته نشینی قندها و نمک های موجود در مواد غذایی جلوگیری کرده و در نتیجه باعث  تعادل شیرینی ، ترشی ، تلخی و افزایش طعم غذا می شود و  عمدتاً به عنوان یک شیرین کننده کم کالری ، یک ماده مرطوب کننده ، یک بافت ساز یا نرم کننده استفاده می شود. در طیف گسترده ای از محصولات غذایی مانند آدامس ، آب نبات ، دسر ، بستنی و غذاهای دیابتی وجود دارد.

شیرینی سوربیتول نسبت به ساکارز پایین تر است و توسط هیچ باکتری قابل استفاده نیست. این ماده خام مهم برای تولید آب نبات بدون قند و انواع مواد غذایی ضد پوسیدگی استفاده میشود. از آنجا که متابولیسم محصول باعث افزایش قند خون نمی شود ، می تواند به عنوان ماده شیرین کننده و ماده مغذی برای غذاهای بیماران مبتلا به دیابت نیز استفاده شود و از آنجا که نسبت به تخمیر و تشکیل اسید حاصل از میکرو ارگانیسم های موجود در دهان نسبتاً مقاوم هستند. به همین دلیل از آنها برای شیرین کردن و غیر پوساننده کردن غذاهای غیر سرطان زا و نوشابه استفاده می شود.

به دلیل افزایش خاصیت بزاق و غیر بیماری زایی از قندهای الکلی مانند سوربیتول در آدامس های بدون قند استفاده می شود.